Wilt u meer weten?

010 2614072 info@regenius.nl
Menu

Wie wij zijn?

Ieder mens is uniek en heeft baat bij een persoonlijke aanpak om een baan te vinden die bij hem of haar past. Met dit idee zijn we in 2008 gestart met een re-integratie-/outplacement- en loopbaanadviesbureau. We zijn Oval-gecertificeerd en met onze hoofdvestiging in Rotterdam en enkele nevenvestigingen in Rijswijk, Gouda en Oud-Beijerland gegroeid naar een bureau met veel ervaring, een groot netwerk en deskundige coaches..

Waarom kiezen onze klanten voor ons?

  • Transparante, duidelijke en concrete afspraken.
  • Goede terugkoppeling.
  • Deskundig.
  • Komen afspraken na.
  • Goede bereikbaarheid.
  • Gemiddeld tevredenheidscijfer van een 8 van onze opdrachtgevers waarbij 93% ons weer in zou schakelen bij een nieuwe opdracht.
  • Succesvol programma.

Wie werken daar?

Nanda Jansen

Nanda is mede-eigenaar van Regenius en re-integratie-/loopbaancoach. Opgegroeid in Drenthe, gestudeerd in Deventer en al bijna 20 jaar woonachtig in Zuid-Holland. Jarenlange ervaring in de re-integratiebranche heeft haar geleerd dat je met heel hard werken ver kunt komen. Haar motto: pak je eigen verantwoordelijkheid vooral in moeilijke periodes. Niemand anders doet het voor jou.

nanda@regenius.nl
06-11343605
LinkedIn

Jan-Jaap van Ingen

Jan-Jaap is mede-eigenaar van Regenius en eveneens re-integratie-/loopbaancoach. Hij is van huis uit een HR-manager en rasechte Rotterdammer. Die Rotterdamse mentaliteit (en humor) is ook het uitgangspunt in zijn begeleiding. Zijn motto is niet voor niets: niet lullen maar poetsen. Al vergeet hij nooit de menselijke kant van het verhaal.

jjvaningen@regenius.nl
06-50939684
LinkedIn

Ira van den Hout

Ira is Re-integratie-/ loopbaancoach bij Regenius. Zij is geboren en getogen in Dordrecht. Enthousiast en altijd op zoek naar mogelijkheden. Zet graag haar netwerk in voor haar cliënten. Gefocust op het creëren en pakken van kansen. Levensmotto: kan niet bestaat niet!

ivandenhout@regenius.nl
06-15521086
LinkedIn

Luc Driessen

Luc is Kwaliteitsmedewerker bij Regenius. Van origine HR manager en zeer gedreven om de kwaliteit van een organisatie op minutieuze wijze naar een hoger niveau te brengen.

Susan Wurth

Susan is re-integratie- / loopbaancoach bij Regenius. Zij is een geboren en getogen Rotterdamse met die welbekende mentaliteit. Probeert met haar enthousiasme en een goed luisterend oor het beste bij iemand naar boven te halen. Zoekt naar mogelijkheden en denkt in uitdagingen. Steekt met veel plezier haar handen uit de mouwen voor je!

swurth@regenius.nl
06-11832721
LinkedIn