Wilt u meer weten?

010 2614072 info@regenius.nl
Menu

Wie wij zijn?

Ieder mens is uniek en heeft baat bij een persoonlijke aanpak om een baan te vinden die bij hem of haar past. Met dit idee zijn we in 2008 gestart met een re-integratie-/outplacement- en loopbaanadviesbureau. We zijn Oval-gecertificeerd en met onze hoofdvestiging in Rotterdam en enkele nevenvestigingen in Rijswijk en Oud-Beijerland gegroeid naar een bureau met veel ervaring, een groot netwerk en deskundige coaches..

Waarom kiezen onze klanten voor ons?

  • Transparante, duidelijke en concrete afspraken.
  • Goede terugkoppeling.
  • Deskundig.
  • Komen afspraken na.
  • Goede bereikbaarheid.
  • Gemiddeld tevredenheidscijfer van een 8 van onze opdrachtgevers waarbij 93% ons weer in zou schakelen bij een nieuwe opdracht.
  • Succesvol programma.

Wie werken daar?

e-integratieoach loopbaancoach

Nanda Jansen

Nanda is mede-eigenaar van Regenius en re-integratie-/loopbaancoach. Opgegroeid in Drenthe, gestudeerd in Deventer en al 20 jaar woonachtig in Zuid-Holland. Jarenlange ervaring in de re-integratiebranche heeft haar geleerd dat je met heel hard werken ver kunt komen. Haar motto: pak je eigen verantwoordelijkheid vooral in moeilijke periodes. Niemand anders doet het voor jou.

nanda@regenius.nl
06-11343605
LinkedIn

re-integratiecoach loopbaancoach

Jan-Jaap van Ingen

Jan-Jaap is mede-eigenaar van Regenius en eveneens re-integratie-/loopbaancoach. Hij is van huis uit een HR-manager en rasechte Rotterdammer. Die Rotterdamse mentaliteit (en humor) is ook het uitgangspunt in zijn begeleiding. Zijn motto is niet voor niets: niet lullen maar poetsen. Al vergeet hij nooit de menselijke kant van het verhaal.

jjvaningen@regenius.nl
06-50939684
LinkedIn

Re-integratiecoach loopbaancoach

Ira van den Hout

Ira is Re-integratie-/ loopbaancoach bij Regenius. Zij is geboren en getogen in Dordrecht. Enthousiast en altijd op zoek naar mogelijkheden. Zet graag haar netwerk in voor haar cliënten. Gefocust op het creëren en pakken van kansen. Levensmotto: kan niet bestaat niet!

ivandenhout@regenius.nl
06-15521086
LinkedIn

Juanita van Heeswijk

“Ik ben Juanita van Heeswijk, Re-integratie-/loopbaancoach bij Regenius.
Ik woon in Breda en heb een achtergrond in recruitment. Ik ben graag in contact met mensen en haal hun kracht naar boven. Het heeft mij altijd veel voldoening gegeven om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. En dat verwacht ik ook te kunnen doen in deze functie. Onze cliënten helpen om een volgende stap te maken en te kijken naar een nieuw punt op de horizon.”

LinkedIn

 

 

Patrick Prins

Even voorstellen. Mijn naam is Patrick Prins, geboren maar niet getogen in Rotterdam. Ik kom oorspronkelijk uit Capelle aan den IJssel en heb daar tot mijn vijfendertigste gewoond. Daar kwam verandering in toen ik mijn vrouw leerde kennen. Datzelfde jaar ben ik verhuisd naar Rotterdam-Overschie waar wij later onze zoon hebben verwelkomt. In mijn vrije tijd vis ik op karper en mix ik graag electronische muziek.
Ik heb een commerciele achtergrond, zo heb ik gewerkt bij Foto Klein, Media Markt en Kamera-Express. Later ben ik naar een fabrikant in afzuigkappen overgestapt. Omdat het niet goed ging met mijn gezondheid, kwam ik in een 2de spoor traject terecht bij Regenius en van het een kwam het ander. Er kwam bij Regenius een vacature vrij voor backoffice medewerker en zodoende ging het balletje rollen en mag ik sinds medio dit jaar deel uit maken van dit fijne betrokken en gedreven team.