Wilt u meer weten?

010 2614072 info@regenius.nl
Menu

‘Werkfit maken’

“Werkfit maken”……. Hoe werkt dat?

Je bent inmiddels een tijd ziek en ontvangt een ZW- of AG-uitkering van het UWV. De bedoeling is dat je uiteindelijk weer aan het werk gaat maar daar ben je nu nog helemaal niet klaar voor. Speciaal daarvoor is het UWV een ‘Werkfit maken’- programma gestart.

Dit Werkfit-programma heeft drie hoofdpunten:

  1. Het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit: De focus ligt op het verhogen van je fysieke en psychische weerbaarheid. Wanneer je belemmeringen ondervindt gaan we samen op zoek naar hoe je hier beter mee om kan gaan.
  2. De Arbeidsmarktpositie in kaart te brengen: We brengen je capaciteiten en vaardigheden in kaart. Waar liggen jouw kansen en welke richting past bij jou.
  3. Het versterken van werknemersvaardigheden: Als je al wat langer uit de running bent kan het best lastig zijn om weer te wennen aan het ritme en nieuwe collega’s. Met een werkervaringsplaats werk je aan het opbouwen van een arbeidsritme en leer je wat nodig is om een goede medewerker en collega te zijn.

Hoe wordt ik weer werkfit? We beginnen zodra het UWV ons een opdracht verstrekt. Jij krijgt een persoonlijke coach van ons die je één-op-één gaat begeleiden. We gaan samen met jou aan de slag om je kansen op werk te verbeteren. Zo komen o.a. de volgende activiteiten aan bod:

  • Diverse tests zoals: een beroepskeuzeonderzoek, capaciteiten- en kwaliteitentest.
  • Met individuele coaching wordt gewerkt aan je zelfvertrouwen, je weerbaarheid en je assertiviteit.
  • Sollicitatietraining.
  • Stage- of werkervaringsplaats.

Waarom Regenius?
Door de jarenlange ervaring die we hebben met mensen die vragen hebben rondom hun loopbaan. Door onze ervaring vanuit het bedrijfsleven weten wij als geen ander wat er wordt verlangd van een sollicitant. Wij zijn een OVAL gecertificeerd bureau en voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Interesse?
Wilt u met ons kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op 010-2614072. Als je daadwerkelijk wilt samenwerken met Regenius geef dit dan aan bij je werkcoach van het UWV.