Wilt u meer weten?

010 2614072 info@regenius.nl
Menu

Outplacement

Outplacement

Als je je baan verliest kunnen wij je helpen een baan te vinden die bij je past.

Hoe ziet een outplacementtraject eruit?

Het outplacementtraject begint met een intakegesprek om een beeld te krijgen van je situatie en jouw kansen op de arbeidsmarkt. Dan maken we een re-integratieplan waarin alle stappen staan omschreven die noodzakelijk zijn om jou aan een nieuwe passende baan te helpen.

Het traject bestaat o.a. uit een sollicitatietraining, diverse workshops, beroepentests en begeleiding bij rouwverwerking. Het traject is maatwerk. Ieder mens is uniek en heeft gedurende het proces behoefte aan aandacht. Het doel van deze begeleidingsmethode is dat u zich sterk en concurrerend kan positioneren op de arbeidsmarkt.

Na de voorbereidende fase begeleiden we je in het zoeken naar een nieuwe baan. We kijken in ons eigen netwerk van werkgevers en zoeken mee naar passende vacatures. Hoe actiever jij je opstelt, hoe groter de kans dat we snel iets passends vinden.

Wanneer je met een nieuwe baan bent gestart houden wij een vinger aan de pols en sturen bij wanneer dat nodig is.

Wat levert het u op?

  1. Een bewezen succesvol programma! 63% plaatsingspercentage in de periode van 2015 – 2017. Dus ook tijdens de economische crisis!
  2. Je gaat met zelfvertrouwen en energie de arbeidsmarkt op. Het denken in kansen is het uitgangspunt!
  3. Vaste en professionele coaches die hun sporen hebben verdient in het bedrijfsleven als Coach, Recruiter of Personeelsmanager.
  4. We opereren vanuit een groot netwerk met een gedreven en resultaatgerichte aanpak waarbij jij centraal staat.

Interesse?
Wilt je meer weten over onze Outplacementtrajecten of een offerte opvragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek zodat wij je nog meer kunnen vertellen over ons succesvolle programma. Vul onderstaand contactformulier in of 010-2614072.