Wilt u meer weten?

010 2614072 info@regenius.nl
Menu

Ontwikkeladvies

Per 01 augustus kunnen alle werkenden en werkzoekenden in Nederland een gratis ontwikkeladvies aanvragen. Misschien is de Coronacrisis voor jou aanleiding om je te oriënteren op mogelijkheden op de arbeidsmarkt of loop je al langer rond met een loopbaanvraagstuk. Regenius kan je helpen bij jouw zoektocht naar arbeidsmogelijkheden.

Het ontwikkeladvies is ervoor bedoeld om je mogelijkheden op de arbeidsmarkt te onderzoeken. Hiervoor maken we gebruik van een arbeidsmarktscan in combinatie met enkele coachgesprekken. Aan het einde van het traject krijg je je eigen ontwikkelplan mee. Hierin staat kort en bondig een aantal acties beschreven voor de korte of de lange termijn om jouw wendbaarheid en duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt te vergroten. Het ontwikkeladvies is gratis en voor iedereen die zich wil (her)oriënteren op de arbeidsmarkt.

Onze loopbaanadviseurs zijn HBO geschoold en hebben jarenlange ervaring op het gebied van P&O, recruitment en Loopbaanoriëntatie. Wij geven deskundig advies over jouw loopbaanmogelijkheden en ondersteunen bij het kiezen van een eventuele (bij)scholing. Ook adviseren wij over het zoeken en solliciteren naar werk.

Wil je hierover meer weten neem dan contact met ons op.