Wilt u meer weten?

010 2614072 info@regenius.nl
Menu

Loopbaanoriëntatie

Loopbaanoriëntatie

Je loopt vast in je werk. Je haalt er geen energie meer uit en gaat misschien zelfs met tegenzin naar je werk. Continue dat stemmetje in je achterhoofd ‘is dit het nog wel?’ of ‘moet ik dit nog 20 jaar doen’?

Het is heel normaal. Iedereen krijgt er in zijn loopbaan vroeg of laat mee te maken. Op een gegeven moment moet je je loopbaan tegen het licht houden. Dat betekent niet meteen ontslag nemen en vertrekken. Je kan ook tot een andere conclusie komen, bijv.:

  1. Ik ga intern solliciteren op een functie die me meer aanspreekt.
  2. Ik ga een opleiding volgen en daarna solliciteren.
  3. Ik zit hier prima, maar ga met mijn leidinggevende bespreken of ik meer verantwoordelijkheden kan krijgen.
  4. Ik ben best tevreden in mijn werk, maar ga meer aandacht aan mijn hobby’s besteden door minder te werken.
  5. Etc etc.

Hoe ziet een loopbaanoriëntatietraject eruit?
Het loopbaanoriëntatietraject bestaat uit diverse tests en een aantal coachingsgesprekken. Door deze coachingsgesprekken en door middel van een aantal opdrachten en zelfonderzoek krijg je meer helderheid over wat je nu eigenlijk wilt. Als je dat duidelijk hebt, is het vervolgens gemakkelijker om naar een goede oplossing te zoeken.

Voor wie?
Dit traject is voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd, opleiding of beroepsgroep.

Interesse?
Wilt u meer weten over onze loopbaanoriëntatie of een offerte opvragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek zodat wij u nog meer kunnen vertellen over ons succesvolle programma. Vul onderstaand contactformulier in of 010-2614072.