Wilt u meer weten?

010 2614072 info@regenius.nl
Menu

Haalbaarheidsonderzoek

Het haalbaarheidsonderzoek wordt ingezet om voorafgaand aan een 2e spoor re-integratietraject te onderzoeken of de inzet hiervan haalbaar en realistisch is.

Meestal wordt dit onderzoek aangevraagd op basis van informatie van de bedrijfsarts over de belastbaarheid van de werknemer e/o wanneer blijkt uit Arbeidskundig rapport dat er weinig mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt

Hoe ziet het onderzoek eruit?

Het onderzoek bestaat uit een combinatie van:
1. een persoonlijk gesprek
2. bestudering van het Arbeidskundig rapport
3. bestudering van de FML
4. eventuele beroepentests
5. Rapportage en advies

De beroepen die uit de test, dan wel het persoonlijke gesprek met de werknemer, naar voren komen, worden afgezet tegen de huidige belastbaarheid. Aan de hand hiervan wordt een uitgebreid rapport opgesteld met hierin uiteengezet onze bevindingen, de kansen op de arbeidsmarkt en de haalbaarheid van de inzet van een 2e spoor re-integratietraject. Vervolgens wordt er een advies gegeven over de te nemen vervolgstappen. Het rapport kan gebruikt worden bij de aanvraag van een deskundigenoordeel bij het UWV.

Doelgroep
Dit onderzoek is toepasbaar op alle opleidingsniveaus, beroepsgroepen en werknemers met uiteenlopende fysieke/psychische klachten.

Interesse?
Wanneer u over dit onderwerp meer informatie wilt, vul dan het contactformulier in of neem contact met ons op 010-2614072.